Esther de Boer van Rijkpark 5
1705 LN Heerhugowaard

T: +31 (0)72 57 151 95
M: +31 (0)6 511 755 60
E: jvdh@lemd.nl

Zorg

Jaap van der Heide heeft inmiddels veel bedrijven begeleid en geadviseerd bij de implementatie van zorgsystemen op het gebied van kwaliteit (ISO-9001) en veiligheid (VCA*/**/P). Door ook voor certificerende instanties certificatiebeoordelingen uit te voeren, is een brede kennis aanwezig.

Door de brede kennis worden de zorgsystemen op maat gemaakt. Naast begeleiden bij het invoeren van de zorgsystemen, wordt ook onderhoud gedaan.
Voor de logistieke dienstverleners die gevaarlijke stoffen transporteren, opslaan of distribueren, zijn door de CEFIC toetsingsmethodieken opgesteld: de SQAS en de ESAD vragenlijsten.

Als geaccrediteerd assessor voert Jaap van der Heide deze beoordelingen uit bij weg-, railvervoerders, reinigingsstations voor bulkwagens, freight integrators en distributeurs van chemicaliŽn. Meer informatie vindt u op de site van CEFIC: www.sqas.org.

De beoordelingen kunnen uitgevoerd worden namens LeMD of namens verschillende certificerende instanties en zijn dan te combineren met ISO-9001 audits, wat een kostenbesparing op kan leveren.